Arhiva vesti

10.07.2017
U sklopu stalnih aktivnosti humanitarne organizacije “maliVeliki ljudi”, na Zemunskom keju u Beogradu 4. jula su po trinaesti put održane „Igre bez granica“. Ova tradicionalna manifestacija ima za cilj izvođenje dece iz domova i socijalizaciju dece sa smetnjama u razvoju uz razvijanje takmičarskog duha.
>>
6.07.2017
Uljana repica je jesenas zauzela rekordnih 38.000 ha, zahvaljujući stabilnoj ceni, sigurnom plasmanu i dobrim prinosima ostvarenim prošle godine. Ovogodišnji prosečni prinos je na nivou prošlogodišnjeg - oko 3,7 t/ha. Odmah po žetvi, koja je počela oko 20. juna, kompanija Victoriaoil započela je prijem i preradu uljane repice, prvenstveno sertifikovane ISCC standardom.
>>
5.07.2017
Kompanija Victoria Group vrlo je aktivna na najvećoj društvenoj mreži na svetu, Fejsbuku, koji prema najnovijim podacima okuplja preko 2 milijarde korisnika. Korporativna stranica Victoria Group na srpskom jeziku pokrenuta je u septembru 2014. godine i od tada beleži stalni rast „lajkova“, a ovog meseca premašen je broj od čak 70.000 pratilaca!
>>