Arhiva vesti

22.08.2017
Victoria Logistic pripremila je novi, 56. broj biltena „Za našu zemlju".
>>
21.08.2017
Kompanija Victoriaoil, članica Victoria Group, okupila je 17. avgusta u Šidu predstavnike 20 najvećih fabrika za proizvodnju stočne hrane u Srbiji kako bi promovisala proizvodni program sačmi iz svog asortimana. Poseban fokus bio je na visokoproteinskoj suncokretovoj sačmi i njenoj primeni u recepturama za ishranu različitih kategorija domaćih životinja.
>>
17.08.2017
Kompanija Victoria Logistic je 16. avgusta održala tradicionalni sastanak sa svojim poslovnim partnerima povodom predstojećeg otkupa suncokreta i soje u restoranu Reset u Sremskoj Kamenici.
>>
10.08.2017
U Novom Sadu, 9. avgusta organizovan je okrugli sto o aktuelnim temama iz sektora agrara – stanju suncokreta, soje i kukuruza i kvalitetu pšenice roda 2017. godine, a posebna tema je bila i uljana repica kao perspektivna kultura. Skup je organizovalo udruženje „Žita Srbije“ uz podršku UN FAO (Organizacije Ujedinjenih nacija za hranu i poljoprivredu) i EBRD (Evropske banke za obnovu i razvoj), u
>>
3.08.2017
Na svečanoj sednici Skupštine opštine Bečej održanoj 1. avgusta kada se obeležava Dan opštine, uručena su godišnja priznanja za doprinos lokalnoj zajednici – Prvoavgustovske nagrade. Generalni direktor kompanije Sojaprotein, Siniša Košutić, nagrađen je za doprinos u oblasti privrede.
>>