Arhiva vesti

30.10.2017
Kulinarski događaj humanitarnog karaktera „Izađi mi na teglu“ ove godine održan je četvrti put. Promociju ajvara kao srpskog gastronomskog brenda prati donacija ove namirnice ustanovama na teritoriji opština koje su domaćini manifestacije.
>>
26.10.2017
Polazna tačka na putu do visokih, kvalitetnih prinosa i roda je sprovođenje agrotehničke mere – analize plodnosti zemljišta. Analiza plodnosti omogućava poljoprivrednim proizvođačima da indirektno uštede novac, tako što će na osnovu njenih rezultata saznati hemijsku vrednost zemljišta, i shodno tome šta mu kroz mineralna hraniva treba dodati i u kojoj količini.
>>
24.10.2017
Victoria Logistic pripremila je 58. broj biltena „Za našu zemlju". Novi broj otvara članak o analizi zemljišta kao neophodnoj agrotehničkoj meri savremene i odgovorne poljoprivredne proizvodnje. Preporučujemo i tekstove o ublažavanju posledica prirodnih nepogoda u ratarstvu i upravljanju kvalitetom poljoprivrednih roba.
>>
6.10.2017
Septembar je obeležilo nekoliko događaja od značaja za domaću veterinarsku struku, na kojima je Veterinarski zavod Subotica učestovao i predstavio svog bogati proizvodni asortiman hrane i lekova za životinje.
>>
5.10.2017
Na Tari je od 26. do 30. septembra održano XXVI Savetovanje živinara sa međunarodnim učešćem, u organizaciji kompanije CIIP Živinarstvo. Preko 170 učesnika imalo je priliku da na ovom događaju sazna sve detalje o agro peletu za prostirku za životinje, novom proizvodu koji je na tržište plasirala kompanija Victoria Starch, članica Victoria Group.
>>