Zaposleni Victoria Group učestvovali u volonterskoj akciji “Naš Beograd“

Zaposleni kompanije Victoria Group učestvovali su u velikoj volonterskoj akcji „Naš Beograd“, koja je održana 1. juna, na Kalemegdanu, u organizaciji Foruma poslovnih lidera.

Oko tri stotine zaposlenih iz više od 12 kompanija, uredili su omiljeni beogradski park Kalemegdan i ulepšali dan deci bez roditeljske brige i osobama sa smetnjama u razvoju. Volonteri su učestvovali na kreativnim radionicama, igrali fudbal i basket na košarkaškim terenima KK Partizan i posetili Zoološki vrt zajedno sa štićenicima Svratišta za decu ulice i domova za decu bez roditeljskog staranja „Jovan Jovanović Zmaj“ i „Moša Pijade“, đacima iz škole „Dušan Dugalić” i korisnicima Kreativno-edukativnog centra za osobe sa intelektualnim teškoćama. Druga grupa volontera obnavljala je klupe, đubrijere i dečija igrališta na Kalemegdanu. Volonterima se pridružio i Majkl Kirbi, Ambasador SAD u Beogradu.

Ovom prilikom prikupljena je i velika količina hrane i odeće za najugroženije građane Beograda. Pored Victoria Grupe, u volonterskoj akciji učestvovale su  i kompanija Atlantic Grupa, Banca Intesa, Coca-Cola Hellenic, Državna lutrija Srbije, Eurobank EFG, Holcim Srbija, KPMG, Mercator-S, Nestle Adriatic, Societe Generale Banka i VIP mobile.

Slogan ove akcije bio je Volontiranje nas čini boljim, a mi se u to ime zahvaljujemo svim kolegama koje su svoje vreme posvetili upravo ovom cilju.