Arhiva vesti

28.04.2017
Privredna komora Srbije (PKS) i Britansko-srpska privredna komora organizovale su 26. aprila konferenciju „Poslovati sa Velikom Britanijom - Bregzit kao nova šansa" na kojoj su predstavljeni potencijali ovog tržišta i mogućnosti unapređenja privredne saradnje, ali i propisi i izvozne procedure za britansko tržište.
>>
24.04.2017
Proizvodni portfolio Veterinarskog zavoda Subotica bogatiji je za dva nova proizvoda za dezinfekciju.
>>
20.04.2017
U susret 84. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu koji se održava u Novom Sadu od 13. do 19. maja, organizovano je tradicionalno ocenjivanje kvaliteta proizvoda u nekoliko robnih grupa. ISKON jestivo suncokretovo ulje koje proizvodi Victoriaoil, članica Victoria Group, nekoliko puta je nagrađivano za visoki kvalitet od strane Novosadskog sajma.
>>
20.04.2017
U Beogradu je 11. aprila održana konstitutivna sednica Grupacije za žitarice, industrijsko i krmno bilje pri Privrednoj komori Srbije (PKS). Za predsednika grupacije izabran je Goran Radić, direktor privrednog društva „Stari Tamiš“, a zamenica predsednika je Olga Čurović, direktorka poslovne zajednice „Industrijsko bilje“. Član ispred kompanije Victoria Logistic je Natalija Kurjak, direktorka
>>
19.04.2017
U okviru regionalne konferencije “PRO PR 2017” posvećene odnosima sa javnošću, 8. aprila dodeljena su prestižna priznanja “PRO PR Awards” pojedincima koji su tokom svoje karijere doprineli razvoju ove profesije kako u svojoj zemlji tako i u regionu.
>>
19.04.2017
Victoria Logistic objavila je 52. broj svog mesečnika „Za našu zemlju".
>>
18.04.2017
U okviru velike uskršnje humanitarne akcije „Pomažemo zajedno“, Banka hrane je u samo jednom danu primila rekordnu donaciju od 7 tona osnovnih životnih namirnica. Akciju je organizovala kompanija Delhaize Srbija zajedno sa svojim partnerima, među kojima je bila i kompanija Victoriaoil, članica Victoria Group.
>>
6.04.2017
Sa početkom proleća kreću intenzivni radovi u najznačajnijem poslu u poljoprivredi, a to je setva jarih ratarskih useva. Svake godine se tokom marta, aprila i delom maja pod kukuruzom, sojom, suncokretom i šećernom repom poseje preko 1,5 miliona hektara.
>>
5.04.2017
U SP Laboratoriji je u martu izvršeno drugo nadzorno ocenjivanje od strane Akreditacionog tela Srbije (ATS) prema zahtevima standarda SRPS ISO/IEC 17025:2006. Tokom nadzora ATS je izvršio proveru kompetentnosti osoblja ovlašćenog za sprovođenje ispitivanja, kao i proveru opreme i rezultata prethodnih ocenjivanja.
>>