AgroPort logistički centar u Bačkoj Palanci

Victoria Logistic je zajedno sa Lukom Bačka Palanka pripremila novu uslugu u svojoj ponudi - AgroPort logistički centar. U pitanju je zaokružen paket usluga koji sada na jednom mestu, u Bačkoj Palanci, uključuje skladištenje, pakovanje i lučke usluge za merkantilnu robu i veštačko đubrivo. AgroPort logistički centar osmišljen je da unapredi poslovanje partnera, ali i svih agrobiznis kompanija kojima su prioriteti u poslovanju kvalitet, sigurnost i efikasnost.

AgroPort logistički centar raspolaže skladišnim kapacitetima od 55 hiljada tona za merkantilnu robu. Skladištenje zrna u silosu od 25 hiljada tona obezbeđuje kapacitet dnevnog prijema od 1.500 tona. Korisnicima su na raspolaganju i  usluge dorade kvaliteta zrna u vidu čišćenja, sušenja, fumigacije, zatim razdvajanje zrna po kvalitetu, obezbeđenje kvantitativne i kvalitativne sigurnosti zrna, praćenje temperature zrna 24/7 i uzorkovanje automatskom vakuum sondom. Dnevni kapacitet sušenja iznosi 600-700 tona, a dnevni  kapacitet otpreme 2.000 tona.

Jedna od najvažnijih prednosti je svakako udaljenost svega 5 km od Luke Bačka Palanka. Podno skladište u luci je kapaciteta 30 hiljada tona, pruža sigurnost zrna u svakom pogledu, a dnevno može da primi 2-3 hiljade tona i otpremi 2 hiljade tona. Luka Bačka Palanka ima mogućnost prijema zrna iz dve barže istovremeno, utovara dve barže istovremeno, raspolaže sa dve kolske vage i automatskim punjenjem skladišta transportnim trakama.

Tu je i kompletna infrastruktura za skladištenje i uslužno pakovanje veštačkog đubriva, a AgroPort centar obezbeđuje i nabavku kompletne ambalaže potrebne za pakovanje. Kapacitet skladištenja đubriva je 50 hiljada tona za rinfuznu robu, 30 hiljada tona za gotov paletizovan proizvod na otvorenim pistama i 5 hiljada tona za gotov paletizovan proizvod u zatvorenom prostoru.
Kad je u pitanju pakovanje, dnevni kapacitet iznosi 450 tona, a moguće je realizovati ga u PE vrećama od 1 do 50 kilograma i u BIG BAG vrećama. Nakon pakovanja korisnicima je na raspolaganju otprema veštačkog đubriva dnevnog kaopaciteta od 2 hiljade tona.

AgroPort logistički centar pruža organizovan transport do krajnje adrese, kao i  uslugu dodatne kontrole kvaliteta veštačkog đubriva i mogućnost provere svih uzoraka merkantilnih roba u SP Laboratoriji.

Ovaj paket usluga i sistem rada po principu ključ u ruke Victoria Logistic će tokom jula promovisati svim svojim partnerima i potencijalnim korisnicima. AgroPort logistički centar u Bačkoj Palanci baziran je na konceptu da na  jednom mestu, u najkraćem roku, ponudi najkvalitetnije usluge uz potpuni nadzor svih procesa, i na taj način svojim klijentima uštedi vreme i smanji troškove.

AgroPort logistički centar u Bačkoj Palanci
AgroPort logistički centar u Bačkoj Palanci
AgroPort logistički centar u Bačkoj Palanci
AgroPort logistički centar u Bačkoj Palanci