Velika zlatna medalja Novosadskog sajma za Iskon ulje

U Novom Sadu su na tradicionalnoj manifestaciji povodom 83. Međunarodnog poljoprivrednog sajma uručena priznanja za kvalitet najboljim prehrambenim proizvodima. U kategoriji jestivih ulja stručni žiri Novosadskog sajma nagradio je jestivo suncokretovo ulje kompanije Victoriaoil Velikom zlatnom medaljom.

„Čast nam je što Novosadski sajam već nekoliko puta odaje priznanje našem ulju Iskon i što posle prošlogodišnje zlatne medalje, ove godine osvajamo Veliku zlatnu medalju. U stalnoj borbi za konkurentnost i efikasnost poslovanja koja je danas prisutna u svim privrednim segmentima, pa tako i na tržištu ulja, sa ponosom mogu da kažem da je kvalitet proizvoda ono što se u kompaniji Victoriaoil nikad ne dovodi u pitanje. Vrhunski kvalitet našeg suncokretovog ulja postižemo zahvaljujući najstrožoj kontroli od ulazne sirovine do finalnog proizvoda i obezbeđenju kvaliteta prema evropskim standardima, ali i najsavremenijoj tehnologiji proizvodnje. Obimne investicije koje je Victoria Group, u sklopu koje poslujemo, realizovala u rafineriju i pogon za flaširanje i ambalažiranje ulja, omogućile su nam da domaćim potrošačima i našim izvoznim tržištima ponudimo jestivo suncokretovo ulje najvišeg kvaliteta“, izjavio je Srđan Popov, generalni direktor kompanije Victoriaoil.

Uljara iz Šida je jedan od najvećih izvoznika prehrambenog sektora i među najvećim neto izvoznicima Srbije, uz kompaniju Sojaprotein, takođe članicu Victoria Group.