Veterinarski zavod Subotica aktivan na savetovanjima veterinarske struke

Septembar je obeležilo nekoliko događaja od značaja za domaću veterinarsku struku, na kojima je Veterinarski zavod Subotica, koji posluje u sastavu Victoria Group, učestovao i predstavio svog bogati proizvodni asortiman hrane i lekova za životinje.

Stručni tim kompanije imao je priliku da prezentuje proizvode na 28. Savetovanju veterinara, koje je u organizaciji srpskog veterinarskog društva održano na Zlatiboru od 7. do 10. septembra. Pored toga, predstavnici kompanije učestvovali su na nekoliko panela i predavanja o aktuelnim temama iz struke.

Zatim, 23. septembra, Veterinarski zavod Subotica je, kao prijatelj „Udruženja veterinara velike prakse“, učestvovao u organizaciji jednodnevnog seminara na Paliću, na kome je bilo prisutno preko 120 veterinara.

U istom periodu, od 21. do 24. septembra, prodajni tim kompanije je zajedno sa svojim distributerom „Bečejka“ izlagao svoj proizvodni asortiman u Aleksandrovcu u okviru 54. Župske berbe.

Tradicionalno okupljanje živinara na 26. po redu Savetovanju održano je od 26. do 30. septembra na Tari.  Veterinarski zavod Subotica nastupa godinama na ovom događaju koji okuplja najveće stručnjake iz oblasti živinarstva - ishrane, prevencije i lečenja živine.