Victoria Logistic na savetovanjima zaštite bilja i procesne tehnike u poljoprivredi

U organizaciji Društva za zaštitu bilja Srbije od 27. novembra do 1. decembra održano je XIV Savetovanje o zaštiti bilja,  kao najmasovnije strukovno okupljanje na kome se svake godine razmenjuju poslednja saznanja u oblasti zaštite bilja i razmatraju aktuelni problemi i teme koje su obeležile protekli period.

Kompanija Victoria Logistic, članica Victoria Group, tradicionalno učestvuje na ovom Savetovanju, koje je ujedno jedna od prilika da se sa poslovnim partnerima razgovara o saradnji u novom ciklusu proizvodnje.

U decembru Victoria Logistic je učestvovala na 30.Tematskom savetovanju stručnjaka procesne tehnike i energetike u poljoprivredi (TOSS) pod nazivom: „Inovativnost i kreativnost u sušenju, skladištenju, doradi i preradi poljoprivrednih proizvoda sa primerima iz prakse i nauke”. Kompaniju je predstavljao Branko Vuksan, koji je ispred grupe autora izložio rad: „Mehanizovana otprema merkantilnog zrna u podnom skladištu Agroport centra u Bačkoj Palanci.”

Skup su 14. decembra organizovali Institut za kukuruz „Zemun Polje” i Poljoprivredni fakultet Novi Sad, sa ciljem da inovacije koje su realizovane u praksi a dokazane su naučno, pomognu u unapređenju procesa sušenja, skladištenja i dorade poljoprivrednih roba.