Victoria Logistic sa partnerima na 52. Savetovanju agronoma Srbije

Na Zlatiboru je, od 21. do 27. januara, održano 52. Savetovanje agronoma i poljoprivrednika Srbije u organizaciji Instituta za ratarstvo i povrtarstvo iz Novog Sada, koji ove godine obeležava 80 godina postojanja. Savetovanje je tradicionalno okupilo sve relevantne učesnike u sektoru poljoprivrede i još jednom pokazalo da bliska saradnja nauke, struke i prakse rezultira pravim rešenjima za izazove koji u narednom periodu očekuju domaći agrar.

Kompanija Victoria Logistic učestvovala je i ove godine na Savetovanju agronoma, u okviru koga je organizovan veliki broj sastanaka sa poslovnim partnerima na temu saradnje u predstojećoj sezoni.

Drugog dana savetovanja, Victoria Logistic je organizovala svečanu večeru za najznačajnije partnere. Preko 200 poslovnih partnera upoznato je sa dugoročnom vizijom kompanije i konkretnim ciljevima u tekućoj godini. Tom prilikom prisutnima su se obratili Stefan Babović, izvršni direktor i direktor operacija Victoria Group, i Mladen Jovanović, direktor Victoria Logistic.  

Fotografije sa ovog događaja možete pogledati ovde.

Victoria Logistic sa partnerima na 52. Savetovanju agronoma Srbije
Stefan Babović, izvršni direktor Victoria Group, na 52. Savetovanju agronoma
Mladen Jovanović, direktor Victoria Logistic, na 52. Savetovanju agronoma
Victoria Logistic sa partnerima na 52. Savetovanju agronoma Srbije