Victoriaoil i Iskon treću godinu uz humanitarnu manifestaciju „Izađi mi na teglu“

Karavan „Izadji mi na teglu“ održava se treću godinu uz podršku kompanije Victoriaoil, članice Victoria Group, koja proizvodi jestivo suncokretovo ulje ISKON. Ova društvenoodgovorna manifestacija koju organizuje „BaštaMašta“, kroz promociju ajvara kao tradicionalnog specijaliteta domaće kuhinje donira hranu ustanovama širom Srbije kojima je pomoć najpotrebnija.

Takmičenje u pravljenju ajvara ove godine biće organizovano u preko 20 gradova, a učestvovaće preko 1.000 takmičara. Na finalnom takmičenju sredinom oktobra nastupaće pobedničke ekipe iz svih gradova u izboru za tri najbolja recepta. Očekuje se da će tokom trajanja manifestacije biti napravljeno više od 4.000 tegli ajvara koji ostaje učesnicima, dok će u toj istoj količini biti doniran sertifikovani ajvar ustanovama na teritoriji opština koje će karavan „Izadji mi na teglu“ posetiti.

Kompanija Victoriaoil je i ove godine podržala ovo takmičenje humanitarnog karaktera kao sponzor i donator 500 litara ISKON ulja koje će biti korišćeno za pripremu ajvara.