Zahvalnica za Victoria Logistic na 30. skupu procesne tehnike i energetike u poljoprivredi

U organizaciji Nacionalnog društva za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi i Poljoprivrednog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu, na Kopaoniku je od 15. do 20. aprila održan jubilarni 30. naučno-stručni skup „Procesna tehnika i energetika u poljoprivredi - PTEP 2018“.

Četiri članice Victoria Group učestvovale su na skupu: Sojaprotein, Victoriaoil, Victoria Logistic i Victoria Starch. Prezentacije su održali Natalija Kurjak, direktorka marketinga u kompaniji Victoria Logistic, i Nemanja Ivković, direktor operacija u kompaniji Victoria Starch. Victoria Logistic je, povodom dugogodišnje saradnje i doprinosa skupu, ovom prilikom primila posebnu zahvalnicu od organizatora, a ona je dodeljena i Vladimiru Grujičiću, direktora sektora skladištenja u ovoj kompaniji i direktoru Luke Bačka Palanka.

Savetovanje je okupilo preko 130 učesnika, a tokom njegovog trajanja predstavljeno je 92 rada koji se bave aktuelnim problemima procesne tehnike i energetike u poljoprivredi i prehrambenoj industriji. I ove godine, po sedmi put, organizovan je seminar za tehnologe i rukovodioce silosa i dorade semena.

Suorganizatori savetovanja bili su ISEKI Food Association, Institut za prehrambene tehnologije iz Novog Sada, Tehnološki fakultet iz Novog Sada, Institut za kukuruz „Zemun Polje” i Fakultet tehničkih nauka iz Novog Sada.