Završeno 49. Savetovanje agronoma na Zlatiboru

Prošle nedelje je od 25. do 31. januara, na Zlatiboru, održano 49. Savetovanje agronoma, jedan od najvažnijih skupova predstavnika poljoprivredne zajednice u našoj zemlji. Victoria Logsitic tradicionalno učestvuje na Savetovanju, a ove godine, pored sastanaka sa poslovnim partnerima, održala je i okrugli sto sa kontrolnim kućama SGS i Jugoinspekt, kao i sa predstavnicima skladištara koji sa njima sarađuju. Cilj sastanka bio je unapređenje saradnje i poslovnih rezultata u tekućoj godini.

Na Savetovanju je predstavljen i Fertilov program mineralnih đubriva, kroz prezentaciju koju je petog dana Savetovanja održao Duško Marinković, ispred stručne službe Agrotima. Pored aktuelne ponude đubriva, tema prezentacije je bila i važnost analize zemljišta, kao i pravilna primena mineralnih đubriva.

Victoria Logistic je i ove godine priredila svečanu večeru za poslovne partnere, okupivši tom prilikom preko 200 predstavnika poljoprivrednih proizvođača i zadruga, kao i drugih partnera kompanije. Prisutnima se nakon video prezentacije obratio menadžment kompanije Victoria Logistic i Victoria Group, a uručene su i zahvalnice partnerima za uspešnu saradnju u proteklom periodu.

Paralelno sa Savetovanjem Agronima na Zlatiboru, održan je i XI zimski seminar farmera na Tari, gde je Victoria Logistic takođe predstavila svoju aktuelnu ponudu mineralnih đubriva, semena i pesticide, kao i planove za tekuću godinu. Seminar je okupio oko 350 učesnika – poljoprivrednika, proizvođača poljoprivredne opreme, kao i predstavnika agroindustrije.