Victoria Logistic tradicionalno na Savetovanju agronoma

I ove godine je na Zlatiboru organizovano 51. Savetovanje agronoma i poljoprivrednika Srbije u organizacija Instituta za ratarstvo i povrtarstvo iz Novog Sada u periodu od 22. do 28. januara 2017. godine. U istom periodu održan je i 63. Simpozijum „Poljoprivredna tehnika“ u organizaciji Nacionalnog naučnog društva za poljoprivrednu tehniku i Poljoprivrednog fakulteta iz Novog Sada.

Kompanija Victoria Logistic tradicionalno učestvuje na Savetovanju agronoma, u okviru koga organizuje veliki broj sastanaka sa poslovnim partnerima. Takođe, sektor monitoringa i kontrole kvaliteta i sektor skladištenja organizovali su Okrugli sto sa kontrolnim kućama, skladištarima i transporterima, na kojem je analizirana prethodna godina, ali i predložena nova rešenja za unapređenje saradnje.

Preko 200 poslovnih partnera bili su gosti kompanije Victoria Logistic na svečanoj večeri koja je održana drugog dana Savetovanja. Fotografije sa ovog događaja možete pogledati ovde. Video prilog emitovan u emisiji "AgroDan" možete pogledati ovde.